السخنة الشماء جوهرة لكل العرب
أقلام لاتتوقف عن الابداع

لمساتٌ شاعرية جميلة ومميزة

سارع بالانضمام لاسرتنا

فهذا يسعدنا ويشرفنا

جرح القصيدة
السخنة الشماء جوهرة لكل العرب
أقلام لاتتوقف عن الابداع

لمساتٌ شاعرية جميلة ومميزة

سارع بالانضمام لاسرتنا

فهذا يسعدنا ويشرفنا

جرح القصيدة
السخنة الشماء جوهرة لكل العرب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتديات السخنة الشماء بحيث الابداع والتميز
 
الرئيسيةأحدث الصورشات السخنهالتسجيلدخول
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
همس القوافي
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
جرح القصيدة
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
حمووو
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
صحراوية
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
أميرة بكلمتي
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
الغريبة
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
ابو الريم
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
بركان حب
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
الكينك السوري
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
ابو الحسن
طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_rcapطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Voting_barطبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Vote_lcap 
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 19 بتاريخ السبت ديسمبر 31, 2022 11:53 am
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">

 

 طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
همس القوافي
المراقب العام
المراقب العام
همس القوافي


الجنس : انثى

طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Empty
مُساهمةموضوع: طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه   طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Emptyالسبت فبراير 06, 2010 7:33 pm

طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه

بسم الله الرحمن الرحيم

المكونات:

بطاطس مقطعه شرائح زى الشيبس بس اتخن حبه صغيرين
علبه كريمه 200 جرام
معلقتين صلصه
شوربه
لحمه مفرومه
بصل وفصين ثوم
فلفل اخضر وطماطم وبقدونس



الطريقه:

اولا قطعى البطاطس وملحيها وسيبيها على جنب
حطى البصل المقطع على النار


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بعد مايبدء البصل يذبل ويصفر اضيفى فصين الثوم المفرومين ناعم وبعد شويه اضيفى الفلفل الاخضر المقطع صغير


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بعد مايذبل الفلفل اضيفى اللحم المفروم وحطى الملح والفلفل ورشه قرفه وكمون وزعتر ناشف وبهارات مشكله ولما يستوى اضيفى اخر شئ البقدونس والطماطم المقطعين



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



جهزى كمان الشوربه عليها مكعب مرقه ولما غليت ضفت عليها علبه الكريمه ومعلقتين الصلصه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نبدء نجهز الطبقات



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نرص اول طبقه بطاطس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وفوقها اللحم المفروم



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبعدين طبقه بطاطس كمان



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

واخيرا ضيفى الشوربه والكريمه شويه شويه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

غطيها بورق القصدير ودخليها في فرن حامى تاخد تقريبا ساعه ونص

الصينيه طلعت من الفرن
نسيت اقولكم ان اخر عشر دقايق تشيلى الورق عشان الوجه يحمر


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

يارب تكون عجبتكم





















الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مهند

مهند


الجنس : ذكر

طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه   طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Emptyالسبت فبراير 06, 2010 9:50 pm

شكرا لك على هذه المعلومات شهيتينا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maxy.rigala.net
همس القوافي
المراقب العام
المراقب العام
همس القوافي


الجنس : انثى

طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه   طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Emptyالسبت فبراير 06, 2010 10:26 pm

يا سيدي تكرم عينك بس تجي تزورنا وان شاء الله بنساويها
صحه وهنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مهند

مهند


الجنس : ذكر

طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه   طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Emptyالسبت فبراير 06, 2010 10:32 pm

نص ساعة وبكون عندكم استني

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maxy.rigala.net
همس القوافي
المراقب العام
المراقب العام
همس القوافي


الجنس : انثى

طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه   طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Emptyالسبت فبراير 06, 2010 10:34 pm

ادا ما بتشيلك الارض بعيونا بنشيلك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مهند

مهند


الجنس : ذكر

طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه   طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Emptyالسبت فبراير 06, 2010 10:38 pm

تسلمين

اهل كرم وعز والله ادري

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maxy.rigala.net
جرح القصيدة

جرح القصيدة


الجنس : ذكر

طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه   طبقات البطاطس باللحم المفروم  والكريمه Emptyالإثنين فبراير 08, 2010 1:20 pm

سلمت
يداكي غاليتي على ماقدمتي

من معلومات قيمةومفيدة لللاسره

تحياتي
الحاره لكي

تقبلي مروررررري
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maxy.rigala.net/forum.htm
 
طبقات البطاطس باللحم المفروم والكريمه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية البطاطس بس شكل ثاني

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
السخنة الشماء جوهرة لكل العرب :: اقســـــــــــــــــــــام الاســـــــرة والمهاراة اليدوية والمطابخ والديكور :: منتدى السخنة الشماءللمطبخ والماكولات والحلويات والعصائر-
انتقل الى: